Selectează o Pagină

Despre noi

D

espre mine

Ai venit aici ca să afli mai multe despre mine.  În mod normal, ar trebui să înșir aici calificări, certificări și alte „-cări” care să te convingă că eu sunt omul pe care-l cauți. Dar nu voi spune aici astfel de lucruri despre mine. Pentru că nu cred că toate aceste „-cări” din lume sunt întotdeauna relevante sau suficiente. 

Am să-ți spun doar atât: am o experiență de viață care mă îmbogățește în cunoaștere și înțelepciune. Oricare ar fi povestea ta, ea este si povestea mea. Am cunoscut suișurile și coborâșurile, boala și vindecarea, pierderea și regăsirea, respingerea și acceptarea, disprețul și dragostea, abuzul și încurajarea, frica și curajul, ura de sine și iubirea de sine, depresia și luciditatea. După ce am trăit în trecut și apoi în viitor, am învățat să trăiesc în prezent. Am trăit singură printre cei mulți, pentru ca să descopăr cum este să trăiesc plenar în solitudine. Iar în mijlocul tuturor descoperirilor și transformărilor mele L-am întâlnit pe Cel care este Calea mea, Adevărul meu și Viața  mea. Și despre toate acestea vreau să-ți vorbesc. Și să-ți ofer și ție din lucrurile care m-au ajutat pe mine. 

silhouette Learning Eagleship

Despre „tine”

Pagina se cheamă „DESPRE NOI” dar încă nu exită un „NOI”. Totuși, am numit-o așa prin credință. Pentru că știu că locul acesta gol (unul dintre locurile goale) va fi ocupat curând și… poate chiar de tine. 🙂

Dacă:

  • ai o experiență de viață din care ai învățat multe lucruri,
  • ești pasionat/ă de domeniul dezvoltării personale,
  • simți în inima ta că ai ceva de spus și, mai ales,
  • iubești oamenii și vrei să contribui la mai binele celor din jurul tău, atunci locul tău ar putea fi aici. 

Nu trebuie decât să îți promiți ție că vei face tot ce îți stă în putință. De restul, ne vom ocupa împreună. 

Dacă te interesează o astfel de perspectivă scrie-mi câteva rânduri despre tine pe adresa simona@novusvia.ro. Să începem să ne cunoaștem. 

L


earning Eagleship

(invățând caracteristicile unui vultur) este un proiect de dezvoltare personală, care este creat având în centrul lui autocunoașterea. 

Consider că este vitală autocunoașterea. De ce?

  • Pentru că doar atunci când înțelegi care sunt elementele care îți alcătuiesc unicitatea îți vei putea crea viața pe care ți-o dorești cu adevărat.
  • Doar atunci reușești să te înțelegi mai bine, să înțelegi că ai un rost și un scop pentru care ai fost creat și că există un loc în lumea aceasta pe care doar tu îl poți umple.
  • Când ai înțeles care sunt piesele de puzzle care alcătuiesc universul complex care ești tu, poți trăi cu luciditate și claritate și poți face alegeri corecte.
  • Descoperirea și acceptarea unicității tale va face mai simplă acceptarea unicității celuilalt, iar acest lucru va aduce o mai mare armonie în relațiile tale importante.
  • Descoperi că nu ești inferior, dar nici superior, nimănui și că fiecare om are propria sa călătorie și propria sa combinație de talente, pasiuni, motivații, valori, trăsături de personalitate și sisteme de gândire. 

Sunt încă multe argumente în favoarea autodescoperii, dar nu vreau să mă lungesc aici prea mult. Le vei afla pe parcurs, dacă vei urmări munca mea aici și pe social media (linkurile de social media). 

Vreau doar să-ți mai spun că la baza acestui proces de autocunoaștere stau instrumente create de xpand internațional, al cărui consultant am onoarea să fiu prin filiala sa din România, xpand.ro. Sunt instrumente care și-au dovedit eficiența în timp îndelungat, pe care le-am văzut funcționând atât de eficient în viața mea dar și în viețile celor cu care am lucrat până acum. 

Aș vea să adaug un disclaimer. Aceste instrumente, la fel ca multe altele create și folosite in zone precum psihologia și dezvoltarea personală, sunt doar vârful icebergului. Ele nu vor putea să definească cu maximă acuratețe complexitatea care ești tu. Sunt o multitudine de procese emoționale, mentale, fiziologice, biochimice și de natură spirituală care se petrec fără oprire în ființa ta și care se intercondiționează reciproc. Și nici un instrument nu le poate cuprinde în totalitate. Nu te poate simplifica și reduce doar la ceea ce descoperi folosindu-l/e. Dar, tot ceea ce vei descoperi te va ajuta să „apuci” capătul firului și să-ți stabilești o direcție clară în viață.